Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, OFK Bačka – Vojvodina, Mačva - Partizan i Crvena zvezda – Radnik. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

OFK BAČKA – VOJVODINA (petak 16. april, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Bačkoj Palanci gde ekipa OFK Bačka dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Biće to duel komšijskih ekipa, bez velikog značaja za domaćina koji je izgubio šansu da izbori opstanak u elitnom rangu, ali značajan za goste koji žele da sačuvaju treću poziciju. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili samo tri pobede, uz sedam remija i dvadeset jedan poraz, pa sa 16 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 20. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Inđije, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devetnaest pobeda, uz šest remija i šest poraza, pa sa 63 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 2:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Novom Sadu završen je trijumfom ekipe Vojvodine, a rezultat je bio 3:1.

MAČVA – PARTIZAN (petak 16. april, 18:05 časova, TV Arena sport 1)

Drugi meč u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Šapcu gde domaća Mačva dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Šapčani su sada već izvesno putnici u niži rang takmičenja, dok crno-bele teorija još uvek drži u borbi za šampionsku titulu, pa treba očekivati otvoreno nadigravanje i zanimljivu utakmicu bez velikog pritiska. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili šest pobeda, uz tri remija i dvadeset dva poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 19. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadesetpet pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 77 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radničkog, a rezultat je bio 2:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Beogradu završen je trijumfom ekipe Partizana, a rezultat je bio 2:0.

CRVENA ZVEZDA – RADNIK (subota 17.april, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedini subotnji meč u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Crveno-beli su gotovo sigurno odbranili šampionski pehar, dok su gosti na bezbednoj udaljenosti od opasne zone, pa treba očekivati nadigravanje i rasterećenu igru oba tima. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset devet pobeda, uz dva remija i bez poraza, pa sa 89 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Javor Matisa, a rezultat je bio 1:5. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz šest remija i jedanaest poraza, pa sa 48 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:2. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Surdulici završen je trijumfom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 1:4.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (nedelja 18.april, 13:00 časova, TV Arena sport 2)

U prvom nedeljnom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 13:00 časova. Na programu su mečevi Zlatibor – Rad, Novi Pazar – Čukarički i Metalac – Inđija (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na drugom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (nedelja 18.april, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

U drugom nedeljnom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 19:00 časova. Na programu su mečevi TSC – Voždovac, Proleter – Mladost, Radnički Niš – Javor Matis i Spartak ŽK – Napredak (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.