Beogradski Partizan u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da je rival već ispao iz lige, ali da želi da njegov tim nastavi sa svojim načinom igre:

’’Igramo u gostima, protiv ekipe koja je već ispala iz lige. Međutim, mi imamo naše ciljeve i naš način igre sa kojim želimo da nastavimo. Sa jasnim ciljem idemo u Šabac. Sve utakmice sa jačim protivnicima daju jasne slike šta je potrebno za neke više ciljeve. Nama je sve jasno, znamo šta nam je potrebno, klub zna, ide u tom pravcu, razvija se u pozitivnom smeru. Kada je reč o kadrovskoj situaciji, za Bajbeka je bilo planirano da uđe sa klupe, ali je povraćao, oseća se loše i neće biti u konkurenciji za tim. Što se tiče Svete Marković, videćemo da li će biti u mogućnosti da zaigra u polufinalu Kupa Srbije. Popović neće braniti protiv Mačve. Volim da mi svi igrači budu u fokusu i zato stalno rotiramo, da imam što više njih na raspolaganju koji su u pravom ritmu. On je pokazao da je sadašnjost i budućnost Partizana. Napredovao je dosta i ima rutinu. Maki Banjak će biti u konkurenciji za tim. On je igrač reprezentativnog kalibra, ali je stranac. Sveta i Vujačić igraju odlično, tako da... Imamo 30 igrača u sastavu i teško je da svako dobije šansu. Biće tu i nezadovoljnih igrača. Trudimo se da mladim igračima ukažemo šansu i mislim da sam u prethodnom periodu davao priliku mladima da se nametnu. Koliko će još ko dobiti minuta na terenu, zavisi od njih, ali i situacije. Duplirane su nam pozicije, praktično imamo po tri igrača na svakom mestu u timu i ne možemo nešto da radimo preko reda.’’

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Partizana igra se u petak 16. aprila 2021. godine, sa početkom u 18:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan