Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da je ekipa iz Kruševca u usponu forme, kao i da je kadrovska situacija pred ovaj meč veoma komplikovana, ali da veruje u osvajanje sva tri boda:

’’Dolazi nam ekipa Napretka koja je u poslednje vreme podigla svoju formu. Igraju dobar fudbal i samim tim beleže dobre rezultate. Bez obzira na položaj na tabeli očekuje nas jako teška i neizvesna utakmica. Poraz u Lučanima je na nama ostavio ozbiljan trag. Tri igrača koja su dobila kartone nemaju pravo nastupa na sledećoj utakmici, a to su Srećković, Dunđerski i Tekijaški. Na tom meču se povredio i Šimura koji takođe  neće moći igrati. Kada na sve to dodamo i izostanak kapitena Miloševića, koji već duže vreme vuče povredu, kao i povređenog Tufegdžića, jasno je da imamo ozbiljnih kadrovskih problema. Međutim, to su stvari koje su nam se dešavale i u ranijem periodu i  pokazali smo da umemo da se nosimo sa time. Ubeđen sam da će momci koji budu izašli na teren dati sve od sebe, pokazati da sa pravom nose dres Spartaka i da ćemo i u tako oslabljenom sastavu osvojiti sva tri boda.’’      

Meč 32. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Napretka igra se u nedelju 18. aprila 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK