Milanovački Metalac u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da su igrači tokom nedelje dobro radili i pripremali se, zbog čega misli da je dobar momenat za jednu ovakvu utakmicu:

’’Znamo šta Vojvodina predstavlja, aktuelni su osvajači Kupa, za novo finale igrali su egal utakmicu sa Partizanom, iako su izgubili. Prepuni su kvalitetnih, iskusnih, brzih igrača, došao im je ove polusezone i Simić kao veliko pojačanje, a uspešno ih isti trener vodi već dve godine. Jasno je da će to biti utakmica pred koju mi nemamo mnogo prava da naročito pretimo, ali ćemo izaći pred njih kao i pred svakoga, pokušati da se nametnemo. Meč iz prvog dela jeste za nas dobar model, ali to govori i o Vojvodini, jer mi smo pružili svoju najbolju partiju, a nismo uspeli da pobedimo. Posle cele sedmice rada, ovo je za nas pravi momenat za jednu takvu utakmicu. Ja ću od igrača tražiti da budu na maksimumu koncentracije, ali i da uživaju, da pokažu svoj talenat, pa  kroz takvu igru da dođemo do pozitivnog ishoda.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Metalca igra se u nedelju 25. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Metalac