Beogradski Partizan u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da su Subotičani opasan rival, kao i da je njihov prethodni duel u jesenjoj polusezoni bio prekretnica za njegov tim:

’’Sećamo se dobro poslednje utakmice sa Spartakom, bilo je vrlo neizvesno. Napadaju sa mnogo igrača, mogu u svakom trenutku da budu opasni. Sa druge strane, mi smo u jako dobroj formi. Taj odbranjeni penal Nemanje Stevanovića u Subotici je sigurno ključni momenat prvog dela sezone. Posle toga smo dobili na zajedništvu, taj momenat nam je doneo impuls i energiju. Što se tiče kadrovske situacije, van stroja su nakon duela u Novom Sadu golman Stojković, Natho, Urošević i Suma. Imamo i Miljkovića koji je dobio udarac u ranoj fazi meča, ali je izdržao. Vrlo smo roviti tako da će biti promena. Maki Banjak kvalitetno radi, zaslužio je šansu, ali bilo bi vrlo stresno da, zbog povreda, menjamo kompletno defanzivnu liniju. Dobiće sigurno šansu u nekoj od narednih utakmica, isto kao i mladi napadač Milovanović, a imamo i Baždara.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Spartaka igra se u nedelju 25. aprila 2021. godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ove utakmice na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan