Najbolji igrač 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Alen Melunović, trostruki strelac u ubedljivoj pobedi Napretka nad ekipom Proletera u Kruševcu.

Završeno je još jedno prolećno kolo, a kraj sezone je sve bliže. Ekipe koje se bore za opstanak uglavnom su zabeležile pobede, a najubedljiviji su bili fudbaleri kruševačkog Napretka koji su na svom stadionu slavili rezultatom 5:0 u duelu sa ekipom novosadskog Proletera. Najzaslužniji za to je trostruki strelac u redovima ’’čarapana’’ Alen Melunović koji je pružio još jednu sjajnu partiju. Pokazao je da mu nije potrebno ni mnogo šansi, ni puna minutaža na terenu, kako bi stigao do het-trika. Upravo on je izbor naše redakcije za najboljeg aktera ove runde takmičenja, a treba reći da je minulog vikenda sjajnu partiju pružio i njegov saigrač Milan Spremo sa čak tri asistencije.


FOTO: FK Napredak

Alen Melunović (31) je rođen u Prijepolju, igra na poziciji centralnog napadača, a tokom karijere nastupao je za mlađe kategorije Partizana, češke klubove Teplice, Usti nad Labem i Varnsdorf, Sarajevo, slovačku ekipu Železiarne Podbrezova, holandski Unicum Lelystad, crnogorske ekipe Rudar i Budućnost, kao i kineske Cangzhou Mighty Lions i Guangdong Southern Tigers, odakle je u oktobru prošle godine i stigao u Kruševac. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 18 superligaških nastupa i postigao 11 pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: