U sredu i četvrtak na programu su svi mečevi 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Proleter – Partizan i Crvena zvezda – Vojvodina. Događanja na preostalih osam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (sreda 28. april, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

U sredu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 18:00 časova. Na programu su mečevi Čukarički – Mladost, OFK Bačka – Zlatibor i Novi Pazar – Voždovac. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 5 UTAKMICA (četvrtak 29. april, 14:45 časova, TV Arena sport 1)

U četvrtak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na pet mečeva 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:45 časova. Na programu su mečevi Mačva – Radnik, Metalac – Rad, Radnički Niš – Inđija, Spartak ŽK – Javor Matis i TSC – Napredak. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

PROLETER – PARTIZAN (četvrtak 29. april, 16:55 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najinteresantnijih mečeva u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaći Proleter dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Novosađani su ovog proleća u velikoj krizi, zbog čega su iznenađujuće došli u situaciju da se bore za opstanak u elitnom rangu, pa treba očekivati da pokušaju da stignu do iznenađenja i važnih bodova. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz sedam remija i četrnaest poraza, pa sa 43 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 5:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset sedam pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 83 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Spartaka, a rezultat je bio 2:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Beogradu završen je trijumfom ekipe Partizana, a rezultat je bio 1:0.

CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA (četvrtak 29. april, 18:55 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde ekipa Crvene zvezde dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Mečevi ovih rivala uvek su bili izuzetno kvalitetni, borbeni i privlačili veliku pažnju ljubiteja fudbala, bez obzira na trenutne pozicije na tabeli i ambicije klubova, pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trideset jednu pobedu, uz dva remija i bez pretrpljenog poraza, pa sa 95 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 1:5. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 66 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:2. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Novom Sadu završen je trijumfom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:2.