Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Trener golmana u stručnom štabu domaćeg tima Stevan Knežević ističe da dugo nije zabeležena pobeda i da bi Zlatibor mogao biti baš taj tim koji će njegovi igrači savladati i konačno upisati sva tri boda:

’’Slast pobede nismo osetili još od utakmice sa Mačvom, tako da bi taj momenat mogao da dođe sutra. Mi se svi nadamo, i igrači i stručni štab i svi u klubu, da bi Zlatibor mogao biti taj sledeći tim koji ćemo pobediti. Imamo kadrovskih problema, Zdravković je povređen, Luka Ratković ima kartone i neće moći da nam pomogne sutra, što je veliki hendikep za nas. Ali, treneri Ivan Stojković i Dragan Žarković su pripremili ostale momke za žestoku borbu, dobro su analizirali protivnika. Očekujem osvajanje još nekog boda, a nadam se osvajanju sva tri. Taktiku ne menjamo, napadačka će biti i sutra, nadam se da će biti golova.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Zlatibora igra se u sredu 28. aprila 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: OFK Bačka