Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Davor Berber ističe da njegova ekipa na svom terenu mora da pobedi Voždovac, ako želi da nastavi borbu za opstanak u elitnom rangu:

’’Izgubili smo poslednji meč kući od Čukaričkog, pa nemamo izbora. Ekipe iz donjeg doma se dižu. Posle trijumfa nad Zlatiborom moramo da nastavimo da pobeđujemo. Za opstanak će nam trebati devet, a možda i dvanaest bodova iz preostalih pet kola. Borićemo se, nadam se da ćemo ostati u elitnom rangu, jer navijači Novog Pazara zaslužuju da klub igra Super ligu. Biće drugačija utakmica od prethodne. Prirodna je podloga za razliku od veštačke na Voždovcu, gde se nismo najbolje snašli. Posebno respektujemo njihovog kapitena i mladog reprezentativca Jovana Nišića, a tu je i iskusni Miloš Stojčev, kao i još neki igrači koji mogu da nam prave probleme. Ipak, nadam se da ćemo osvojiti nova tri boda.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Voždovca igra se u sredu 28. aprila 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar