Ivanjički Javor Matis u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Igor Bondžulić ističe da od igrača traži da se ne opterećuju drugim rezultatima, već da se fokusiraju na to kako će oni odigrati predstojeće mečeve:

’’Rekao sam igračima da ne opterećuju sebe, nećemo se baviti drugima, već ćemo pokušati da damo svoj maksimum. Nećemo gledati druge utakmice, već će biti bitno kako ćemo mi izgledati na terenu u narednih pet utakmica. Svi protivnici su ozbiljni, prvi među njima Spartak. Dugo su imali visok plasman, a u poslednje vreme imaju lošije rezultate, ali daleko od toga da su loš tim. Sada veliki broj ekipa ulazi u problem, jer je razlika između timova koji su opasnoj zoni i onih koji su naizgled bezbedni mala, svega oko 6-7 bodova. U igri je još 15 bodova, tako da će i Spartak ući u ovu utakmicu sa dosta motiva i tražiti pobedu, da bi se obezbedio. Mi idemo kompletni u Suboticu, imamo pravo na nadu u pozitivan rezultat i nadam se da ćemo uspeti da ga ostvarimo.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Javor Matisa igra se u četvrtak 29. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:45 časova.

FOTO: FK Javor Matis