U utorak i sredu na programu su svi mečevi 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Partizan – TSC i Rad – Crvena zvezda. Događanja na preostalih osam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 5 UTAKMICA (utorak 04. maj, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

U utorak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na pet mečeva 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 18:00 časova. Na programu su mečevi OFK Bačka – Novi Pazar, Mladost – Voždovac, Radnik – Spartak ŽK, Javor Matis – Proleter i Napredak – Čukarički (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

PARTIZAN – TSC (sreda 05. maj, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Partizan u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Ovaj duel je daleko važniji za goste koji još uvek nisu obezbedili opstanak, ali nema sumnje da će crno-beli pokušati da nastave sa dobrim partijama i da do kraja sezone zabeleže maksimalan učinak. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset osam pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 86 bodova na svom kontu zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 1:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz sedam remija i trinaest poraza, pa sa 49 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 1:3. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Senti završen je trijumfom ekipe Partizana, a rezultat je bio 0:4.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (sreda 05. maj, 16:00 časova, TV Arena sport 2)

U sredu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 18:00 časova. Na programu su mečevi Vojvodina – Radnički Niš, Zlatibor – Metalac i Inđija – Mačva. Multiprenos će biti emitovan na drugom programu TV Arena sport.

RAD – CRVENA ZVEZDA (sreda 05. maj, 18:05 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Rad u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde. Za ’’građevinare’’ je ovaj meč od velikog značaja u borbi za opstanak, a protivnik je najteži mogući, ekipa koja je četiri kola pre kraja obezbedila novu šampionsku titulu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz tri remija i osamnaest poraza, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 3:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trideset dve pobede, uz dva remija i bez poraza, pa su sa 98 bodova na svom kontu obezbedili 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 1:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone na stadionu ’’Rajko Mitić’’ završen je trijumfom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 3:0.