Kruševački Napredak u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da očekuje pobedu svog tima koja bi najverovatnije značila i obezbeđen opstanak u elitnom rangu:

’’Još jedan susret u nizu, a ako pobedimo 99 odsto bismo završili posao oko opstanka. I da tradicija nije takva igramo sa jednom od najboljih naših ekipa. Neće biti lako, ali nije bilo lako ni u januaru, kada smo počinjali sa 18 bodova. Očekujem tešku utakmicu, ali i novi trijumf. Ostali smo bez Saše Marjanovića, pored Alena Melunovića, našeg najboljeg igrača. Povredio se posle pola sata igre protiv Mačve i ne možemo i dalje da računamo na njega. Van takmičarskog pogona su i Miloš Milovanović i Luka Milunović, dobili su koronu, ali tim koji počne je najbolji i očekujem da svi pruže maksimum i da završimo sezonu na najbolji način i izborimo opstanak.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Čukaričkog igra se u utorak 04. maja 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Napredak