U subotu i nedelju na programu su svi mečevi 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Čukarički – Partizan i Crvena zvezda – Zlatibor. Događanja na preostalih osam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (subota 08. maj, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Novi Pazar – Mladost, Voždovac – Napredak i Proleter – Radnik (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 5 UTAKMICA (nedelja 09. maj, 14:30 časova, TV Arena sport 1)

U nedelju ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na pet mečeva 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:30 časova. Na programu su mečevi Metalac – OFK Bačka, Spartak ŽK – Inđija, TSC – Javor Matis, Mačva – Vojvodina i Radnički Niš – Rad (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

ČUKARIČKI – PARTIZAN (nedelja 09. maj, 16:40 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Čukarički dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana. Mečevi ovih rivala uvek su izuzetno kvalitetni i zanimljivi, pa nema razloga da tako ne bude i ovoga puta kada nema rezultatskog pritiska. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset pobeda, uz osam remija i sedam poraza, pa sa 68 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset devet pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 89 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini zabeležili pobedu u duelu sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 3:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Humskoj završen je trijumfom ekipe Partizana, a rezultat je bio 1:0.

CRVENA ZVEZDA – ZLATIBOR (nedelja 09. maj, 18:45 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Ovaj meč praktično nema nikakav rezultatski značaj, pa treba očekivati rasterećenu igru oba rivala i zanimljivu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trideset dve pobede i tri remija, pa su sa 99 bodova na svom kontu osigurali 1. mesto. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Rada, a rezultat je bio 2:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz sedam remija i dvadeset jedan poraz, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 1:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Užicu završen je trijumfom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:1.