Kruševački Napredak u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da je u njegovom timu odlična atmosfera i da veruje da će već u ovom kolu obezbediti opstanak u elitnom rangu:

’’Pre svega želim još jednom da čestitam našim igračima na zasluženoj pobedi protiv Čukaričkog. Odigrali smo tvrdu utakmicu, bili strpljivi i slavili golom Miloševa u nadoknadi vremena. To nam je donelo mnogo radosti i optimizam da možemo na kraju ostati u ligi, što nam je primaran cilj ove sezone. Sada gostujemo direktnom konkurentu, ekipi Voždovca koju izuzetno cenim. Oni igraju fudbal, a za sve ekipe koje igraju fudbal imam mnogo simpatija. Učinićemo sve da pobedimo, iz više razloga. Pobedom bismo direktno rešili pitanje opstanka i naše je da to pokušamo odmah. Sa druge strane, i njima je veoma važna ova utakmica, tako da očekujem dobru utakmicu u kojoj će odlučivati detalji. Mi imamo dobru atmosferu u ekipi, dobru atmosferu u svlačionici i mislim da je to ključ ovog proleća. Što se tiče kadrovskih problema, Marjanović je još uvek povređen i neće igrati, dok koronu imaju Milunović, Milovanović i Todorović, to su sve standardni igrači. Mi se borimo sa tim, svakako nismo imali veliki fond igrača u rotaciji. Ali, momci zaista dobro rade, dobra je atmosfera i ja verujem da je onaj tim koji izađe na teren onaj najbolji, da možemo doći do sva tri boda. Bio bih možda zadovoljan i remijem, ali učinićemo sve da već u ovom kolu rešimo pitanje opstanka.’’

Meč 36. kola LInglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u subotu 08. maja 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Napredak