Surdulički Radnik u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Slavoljub Đorđević ističe da je cilj ostvaren i da su igrači rasterećeni, ali da će i u ovom susretu ići na pobedu:

’’Ulazimo u ovu utakmicu sa već ostvarenim ciljem sa početka prvenstva, da ostanemo u ligi. Po meni, uradili smo mnogo više od toga. Načinili smo najveći do sada uspeh u istoriji kluba, kako u prvenstvu, tako i u Kupu Srbije. Bliži se kraj prvenstva i mogu reći da smo rasterećeni, ali predstojeće kolo igramo sa timom kome su krajnje neophodni bodovi, timom koji se bori za opstanak. Mi krećemo put Novog Sada da igramo kao što smo i do sada svaku utakmicu odigrali, da pokažemo po ko zna koji put fudbalskoj javnosti da svi rezultati koje smo napravili pokazuju da smo zasluženo na petom mestu. Igramo sa ozbiljnim klubom koji ima ozbiljne ljude koji ga vode, jednom ozbiljnom ekipom koja je u prvom delu bila najveći hit prvenstva. U zadnje vreme su malo slabije igrali, ali su evo popravili formu i u poslednjoj utakmici protiv Javora se to videlo. Imaće veliki imperativ pobede i sa tako motivisanim protivnikom biće vrlo teško. Ono što raduje je to da su svi igrači zdravi i da nemamo problem sa kartonima. Biće lepo vreme, idealno za igru, i mi ćemo uraditi sve da se u Surdulicu vratimo sa povoljnim rezultatom.’’

Meč 36. kola LInglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Radnika igra se u subotu 08. maja 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik