Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Inđije iz istoimenog mesta.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da protivnik ima kvalitetan tim, da ne očekuje lak posao, ali da je ubeđen da je njegov tim bolji i da će stići do sva tri boda:

’’Nalazimo se u dosta nezavidnoj situaciji, borimo se za opstanak sa još mnogo ekipa. Ne treba gledati u prošlost, već se okrećemo narednom meču i narednom rivalu. Dobro je da je sve u našim rukama, već u nedelju protiv Inđije imamo meč loptu i pobedom bi sačuvali superligaški status, što ovaj klub zaslužuje. Cenim ekipu Inđije i mislim da su dobra ekipa i nisam siguran da zaslužuju da ispadnu iz lige. Igrali su dosta dobar fudbal ove sezone, imali su niz pehova i mislim da uopšte nisu lak protivnik. Za nas je bitno da važnost utakmice ne poremeti ovu mladu ekipu. Ne smemo imati strah već ta bitnost treba dodatno da nas motiviše i stimuliše. Ubeđen sam da smo kvalitetniji i da ćemo osvojiti sva tri boda. Izostaće povređeni kapiten Stefan Milošević i Ivančevič koji ima žute kartone i neće moći da igra, dok su ostali svi spremni.’’      

Meč 36. kola LInglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Inđije igra se u nedelju 09. maja 2021. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK