U petak i subotu na programu su svi mečevi 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos čak pet izuzetno zanimljivih mečeva, dok događanja na preostalih pet možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 2 UTAKMICE (petak 14. maj, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U petak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na dva meča 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Radnik – TSC i Vojvodina – Spartak ŽK (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

OFK BAČKA – CRVENA ZVEZDA (petak 14. maj, 18:05 časova, TV Arena sport 1)

Ekipa OFK Bačka iz Bačke Topole u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili samo tri pobede, uz sedam remija i dvadeset šest poraza, pa sa 16 bodova na svom kontu zauzimaju poslednje 20. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 3:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trideset tri pobede, uz tri remija i bez pretrpljenog poraza, pa sa 102 boda na svom kontu zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 6:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Beogradu završen je trijumfom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 2:0.

MULTIPRENOS – 6 UTAKMICA (subota 15.maj, 13:30 časova, TV Arena sport 1)

U subotu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na šest mečeva 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 13:30 časova. Pored mečeva Zlatibor – Radnički Niš, Metalac – Novi Pazar i Inđija – Proleter, koji će biti emitovani i u samostalnom prenosu na drugim kanalima, na programu su i mečevi Rad – Mačva, Napredak – Mladost i Javor Matis - Čukarički. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

ZLATIBOR – RADNIČKI NIŠ (subota 15.maj, 13:30 časova, TV Arena sport 2)

Čajetinski Zlatibor u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Užicu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz sedam remija i dvadeset dva poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu zauzimaju 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 6:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz devet remija i petnaest poraza, pa sa 45 bodova na svom kontu zauzimaju 13. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Rada, a rezultat je bio 2:2. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Nišu završen je trijumfom ekipe Radničkog, a rezultat je bio 2:1.

METALAC – NOVI PAZAR (subota 15.maj, 13:30 časova, TV Arena sport 3)

Milanovački Metalac u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz dvanaest remija i jedanaest poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Bačke, a rezultat je bio 3:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz šest remija i sedamnaest poraza, pa sa 45 bodova na svom kontu zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Mladosti, a rezultat je bio 4:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Novom Pazaru završen je trijumfom istoimene ekipe, a rezultat je bio 1:0.

INĐIJA – PROLETER (subota 15.maj, 13:30 časova, TV Arena sport 4)

Ekipa Inđije iz istoimenog mesta u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz pet remija i dvadeset jedan poraz, pa sa 35 bodova na svom kontu zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Spartaka, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz osam remija i petnaest poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 3:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Novom Sadu završen je trijumfom ekipe Proletera, a rezultat je bio 1:0.

PARTIZAN – VOŽDOVAC (subota 15. maj, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Partizan u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trideset pobeda, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 92 boda na svom kontu zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Čukaričkog, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz osam remija i petnaest poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 4:2. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone na Dušanovcu završen je trijumfom ekipe Partizana, a rezultat je bio 0:2.