Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Stefan Janković ističe da je cilj da se pobedom u poslednja dva kola sezona završi na petoj poziciji tabele:

’’Očekuje nas utakmica sa jakim protivnikom, ali smo svesni da nam pobede u poslednjim utakmicama sezone garantuju peto mesto, što nam je cilj. Radnik je ekipa koja je sasvim zasluženo na petom mestu tabele, imaju najboljeg strelca lige, jednog od najopasnijih igrača u ligi. Pokušaćemo da ga zaustavimo i dobro smo se pripremili. Svakako očekujem dobru utakmicu i igru na gol više. Verujem da ćemo u Surdulici pružiti dobru partiju i ostvariti pozitivan rezultat. Za nas je u ovom trenutku dobar i nerešen rezultat, ali mi ne krijemo da idemo na pobedu. Goran Antonić je suspendovan zbog crvenog kartona, a Slavko Damjanović je povređen, tako da smo oslabljeni u poslednjoj liniji tima, ali verujem da će momci koji budu dobili šansu na ovoj utakmici u najmanju ruku odigrati na nivou na kome su i pomenuta dvojica.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i TSC-a igra se u petak 14. maja 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK TSC