Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Davor Berber ističe da Metalac nije ekipa kojoj treba pretiti, ali da u Gornji Milanovac idu da ostvare pobedu:

’’Biće teško, oni će igrati u najjačem sastavu, kao i svi naši rivali. Mnogima smo trn u oku, ali borićemo se još ove dve utakmice časno i pošteno. Za nas je to finale Lige šampiona, jer navijači i ovaj region zaslužuju da imaju jednog stabilnog superligaša. Idemo da pobedimo. Metalac nije ekipa kojoj treba da pretimo. Poštujemo ih i znamo koje su im vrline i slabosti. Imamo problem sa povredama Luke Mićića i Branislava Tomića, ali će obojica biti u protokolu.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Novog Pazara igra se u subotu 15. maja 2021. godine, sa početkom u 13:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Novi Pazar