Kruševački Napredak u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’čarapana’’ Srđan Stojčevski ističe da jedan poraz neće ništa poremetiti u ekipi i da bi sa četiri osvojena boda u poslednja dva kola Napredak osigurao opstanak:

’’Protiv Voždovca je prekinuta serija posle šest uzastopnih pobeda, nažalost, ali ništa se nije promenilo. Znamo šta je naš cilj, atmosfera u ekipi je kao i uvek odlična. Jedan poraz nas neće poremetiti, kao što nije ni onaj od Rada, kada su nas mnogi maltene otpisali. Zna se kakva su očekivanja, u poslednje dve utakmice moramo da osvojimo bar četiri boda, da bi bili sigurni da ćemo opstati u Super ligi. Saša Marjanović se oporavio od povrede i počeo da trenira sa ekipom, kao i Miloš Milovanović, koji je preležao koronu. Treniraju, ali još uvek je neizvesno hoće li moći da zaigraju. Nenad Ivanić je van takmičarskog pogona zbog povrede, a na bol u listu se požalio Marko Tomić, ali se nadam da će biti spreman za utakmicu sa Lučancima. Protiv Mladosti u ekipi neće biti Milana Sprema, zbog parnih kartona.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Mladosti igra se u subotu 15. maja 2021. godine, sa početkom u 13:30 časova.

FOTO: FK Napredak