Lučanska Mladost u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Dragiša Žunić ističe da je opstanak obezbeđen, da će šansu dobiti i neki mladi igrači, ali da to ne znači da neće dati sve od sebe da ostvare povoljan rezultat:

’’U preostala dva kola šansu će dobiti mladi i talentovani igrači i pokazati koliko na njih u budućnosti možemo računati. Na račun toga, odmorićemo nekoliko prvotimaca koji su podneli najveći teret. Ne interesuju nas čaršijske priče tipa, kome šta treba, problemi drugih nas ne interesuju, na kraju ni drugi se nisu previše uzbudili kad smo mi bili u problemu. Odlazimo da se nadigravamo i odigramo otvoreno, kao i uvek, nadamo se povoljnom rezultatu. Bez obzira što će neki od standardnih igrača biti na poštedi, to ne umanjuje naše ambicije, a oni koji zaigraju u obavezi su da ih dostojno zamene.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Mladosti igra se u subotu 15. maja 2021. godine, sa početkom u 13:30 časova.

FOTO: FK Mladost