Niški Radnički u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Užicu gde će odmeriti snage sa ekipom Zlatibora.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Aleksandar Stanković ističe da cene ekipu Zlatibora i da znaju da poseduje kvalitet, zbog čega je neophodna maksimalno dobra igra kako bi se stiglo do izuzetno važnih bodova:

’’Znamo šta nam je činiti. Moramo da pobedimo i daćemo sve od sebe da osvojimo tri neophodna boda. Imamo jedan dobar niz iza nas, nismo izgubili meč od kada sam došao u klub i sa tim pozitivnim stavom idemo u Užice da upišemo trijumf. Potrebno je da budemo na maksimumu, da budemo ofanzivni, ali i oprezni, jer je Zlatibor dobio poslednji meč kao domaćin. Oni jesu već ispali, ali mi imamo veliko poštovanje prema njima i znamo da imaju kvalitet. Mi smo imali kvalitetnu radnu sedmicu pred ovaj meč. Oporavili smo se, temeljno ih analizirali i uradili smo sve što treba u pripremi jednog ovakvog meča. Biće nekih iznuđenih novina u sastavu. Gavrić je nagomilao žute kartone i ne može da nam pomogne, Marković je već dugo povređen, a pod znakom pitanja je i nastup Kasalice koji se povredio u prošlom kolu protiv Rada. To je svakako problem u ofanzivnom delu ekipe, ali mi smo se već navikli na takve situacije i imamo spremne zamene, a verujem da će ti igrači nadomestiti nedostatak ovih koji neće nastupiti. Mi smo već ubacili mlade igrače u ’’vatru’’ i ubeđen sam da će nam energija Trifunovića, Đuričina i Živkovića koristiti u fazi napada. Vreme je da ti fudbaleri preuzmu odgovornost i pokažu zašto igraju za jedan Radnički.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Radničkog igra se u subotu 15. maja 2021. godine, sa početkom u 13:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Radnički Niš