Beogradski Partizan u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da se ekipa intenzivno priprema za finale Kupa Srbije i da je maksimalno motivisana za predstojeći duel sa ’’zmajevima’’:

’’Utakmica nam dolazi u trenutku kad izlazimo iz jakog ritma treninga, podigli smo intenzitet da bismo se spremali za finale Kupa Srbije. Izaći ćemo sa najjačim sastavom u ovom trenutku. Biće određenih rotacija, ali ne toliko da bi nešto remetili. Potpuno smo spremni, znamo da se Voždovac bori za opstanak, znamo šta im je neophodno. Ali, igramo kod kuće i nadam se dobroj utakmici. Pratim, naravno, borbu za opstanak. Što se nas tiče, ne treba pričati o motivaciji, nosimo dres Partizana, igramo kod kuće, ne može niko da bude motivisaniji od nas.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Voždovca igra se u subotu 15. maja 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan