U utorak i sredu na programu su svi mečevi poslednjeg 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva zanimljiva meča, dok događanja na preostalih osam možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (utorak 18. maj, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U utorak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:00 časova. Na programu su mečevi Čukarički – Radnik, Mačva – Zlatibor i TSC – Inđija. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MLADOST – PARTIZAN (utorak 18. maj, 18:05 časova, TV Arena sport 1)

Lučanska Mladost u okviru 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Lučanci su već obezbedili opstanak u elitnom rangu, ali mogu popraviti konačan plasman na tabeli, pa treba očekivati zanimljivu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz devet remija i četrnaest poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trideset jednu pobedu, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 95 bodova na svom kontu zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 3:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Beogradu završen je trijumfom ekipe Partizana, a rezultat je bio 4:0.

CRVENA ZVEZDA – METALAC (sreda 19. maj, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Beogradska Crvena zvezda u okviru 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca. Crveno-beli su odavno obezbedili šampionsku titulu i poslednji meč je prilika za završno slavlje i pokušaj obaranja još nekih rekorda. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili trideset četiri pobede, uz tri remija i bez pretrpljenog poraza, pa sa 105 bodova na svom kontu zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Bačke, a rezultat je bio 0:5. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz trinaest remija i jedanaest poraza, pa sa 52 boda na svom kontu zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Novog Pazara, a rezultat je bio 1:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Gornjem Milanovcu završen je trijumfom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:1.

MULTIPRENOS – 5 UTAKMICA (sreda 19. maj, 18:30 časova, TV Arena sport 1)

U sredu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na pet mečeva 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 18:30 časova. Na programu su mečevi Novi Pazar – Napredak, Proleter – Vojvodina, Radnički Niš – OFK Bačka, Spartak ŽK – Rad i Voždovac – Javor Matis. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.