Beogradski Partizan u okviru 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da nikada nije lako u Lučanima, naročito sada kada domaćini mogu da igraju rasterećeno:

’’Mladost je opstala u ligi još ranije, igraju rasterećeno. Vidim da su neke mlade igrače koristili u poslednjim utakmicama, ne znam u kom će sastaju izaći, ali sigurno da su podigli formu. Nikad nije lako u Lučanima. Dobro je stanje ekipe, videćemo još danas na treningu, ali generalno su se svi oporavili, osim igrača koji su već bili povređeni. Spremni odlazimo na put. Ponosan sam na svaku pobedu, na sve utakmice koje smo odigrali, jer znam koliko smo truda svi uložili, pogotovo igrači. Nije lako pobeđivati u kontinuitetu, a oni to rade, pokazuju stabilnost, bez obzira koja je utakmica.’’

Meč 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Partizana igra se u utorak 18. maja 2021. godine, sa početkom u 18:05 časova.

FOTO: FK Partizan