Beogradska Crvena zvezda u okviru 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković, koji je danas produžio ugovor na još tri godine, ističe da njegov tim i u ovaj meč ulazi sa ambicijom da pobedi, kao i da obara rekorde ako joj se ukaže prilika za to:

’’Motiv mi je klub u kom sam i nema ništa jače od Crvene zvezde. Imperativ je pobeda kao i uvek, tako smo se spremali do sada i ništa se tu neće promeniti. Pristup identičan, idemo na tri boda, da li će biti lepo i  efikasno ne znam, ali nam je bitno da u našoj kući pobedimo. Ako uz to bude puno golova sa naše strane, zašto da ne srušimo rekord od 111 pogodaka u sezoni i uradimo nešto što nikome nije pošlo za rukom. Konstantno govorim momcima da Zvezda voli istoriju i lepo je upisati se u nju zlatnim slovima. Da li su to titule, bodovi, golovi je manje važno, ali ako ti se pruži šansa da budeš rekorder, zašto da je ne iskoristiš? Želimo da završimo sezonu na pravi način. Zaista smo izvukli maksimum iz ove takmičarske godine i sa velikim poštovanjem pristupali svakom meču. Ne mogu da se umorim od toga. Moraš biti maksimalan uvek kada si u Crvenoj zvezdi. Posle toga nas čeka odmor i nadam se da ćemo krenuti iz drugog kola kvalifikacija. Svim snagama navijamo da Čelzi bude među prve četiri ekipe u Premijer ligi, a ako se to ne desi, onda da Mančester Siti osvoji Ligu šampiona. Ima tu kalkulacija, ali verujem da će nam se to vratiti onako kako treba i kako smo zaslužili. Mnogo novih izazova i jakih utakmica, jedva čekam.’’

Meč 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Metalca igra se u sredu 19. maja 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda