Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Davor Berber ističe da igrače treba rasteretiti pritiska i pustiti da misle isključivo o terenu, kao i da se nada ostanku u elitnom rangu:

’’Moramo igrače osloboditi pritiska od strane navijača, uprave i ostalih, kako bi bili koncentrisani i razmišljali isključivo o terenu. Uzimam pritisak na sebe, a igrači su ti koji treba da pruže maksimum i izbore neophodnu pobedu. Od kad sam na klupi, a tome ima 13 kola, svaka utakmica je bila na "život i smrt". U početku igrači nisu mogli da se nose sa pritiskom. Sada su već navikli i u prilog tome govore rezultati. Počeli smo da osvajamo bodove na strani i sa tri gostovanja vratili smo se sa sedam bodova. Nadam se ostanku u ligi, ostao nam je još "master rad", ako ga položimo pod ovakvim uslovima biće to svojevrstan podvig.’’

Meč 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Napretka igra se u sredu 19. maja 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Novi Pazar