Kruševački Napredak u okviru 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić čestitao je svima u klubu opstanak u elitnom rangu, a potom naglasio da će njegov tim odigrati časno do kraja i u Novom Pazaru nastupiti u najjačem sastavu:

’’Želim pre svega da čestitam na uspešnoj sezoni i opstanku svima u klubu, od predsednika do ekonoma, jer svima pripada deo zasluga i dali su pun doprinos. Igrači su najzaslužniji, celog proleća smo imali izvanrednu atmosferu u svlačionici. Prvi uslov za tako nešto je da su plate i premije na vreme, da oni mogu rasterećeni sa te strane da se posvete obavezama na terenu. Mi smo to imali, bili maksimalno ispoštovani od strane rukovodstva na čelu sa predsednikom Milošem Nenezićem. Idemo sada u Novi Pazar da posao privedemo časno kraju. Alen Melunović se ženi u nedelju, nekoliko dana kasnije i Bojan Čečarić, i ovom prilikom im čestitam ulazak u bračni život. Obećao sam im da ću ih osloboditi obaveza, ukoliko osiguramo opstanak, ali zbog sveukupne situacije i raznoraznih priča, od toga smo odustali i igraćemo u najjačem sastavu. Čečarić neće moći na teren, povređen je, igrao je protiv Mladosti pod inekcijama, ali biće sa ekipom.’’

Meč 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Napretka igra se u sredu 19. maja 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Napredak