Najbolji igrač poslednjeg 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Nenad Gavrić, trostruki strelac za ekipu Radničkog u važnom trijumfu nad ekipom Bačke u Nišu.

Završeno je i poslednje 38. kolo u ovoj dugoj i napornoj sezoni, a tek nakon njega poznati su svi putnnici u niži rang takmičenja. U uzbudljivoj završnici najsigurnije je delovala ekipa Radničkog koja je u odlučujućem susretu sa ekipom Bačke slavila lako i ubedljivo, a rezultat je bio 5:1 (4:1). Najbolji pojedinac ovog susreta bio je iskusni Nenad Gavrić koji je pružio još jednu sjajnu partiju i zabeležio het-trik već nakon tridesetak minuta igre. Bio je nerešiva enigma za odbranu gostiju, a kod sva tri pogotka koje je postigao pokazao je vrhunske realizatorske sposobnosti. Zbog svega toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.

Nenad Gavrić (29) je rođen u Šapcu, igra na poziciji levog krila, a ponikao je u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Mačva. Tokom seniorske karijere je nastupao za Mačvu, Napredak, Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Mladost iz Lučana, a u niškom Radničkom od jula 2020. godine. Za Nišlije je tokom aktuelne sezone zabeležio 31 nastup, uz 8 postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: