Lučanska Mladost u okviru 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćina Dragiša Žunić istakao je da su se novajlije dobro uklopile, a potom govorio pohvalno o Kragujevčanima i njihovim najvažnijim prvotimcima:

’’Od novajlija, povratnik Tumbasović je najbezbolnije prebrodio period adaptacije na novu sredinu, s obzirom da je dugo nosio dres Mladosti. Mladi štoper Lambulić se takođe nametnuo i blizu je startne postave. Kad se dodaju poznata imena poput Lekovića, Cvetkovića, Radivojevića, Mićevića, Bojovića, dobije se okosnica tima. Prikupili smo dovoljno informacija o Radničkom, radi se o dobroj ekipi koja je osvojila naslov u Prvoj ligi Srbije. Nisu puno menjali tim i to je njihov najveći kvalitet. Varjačić, Ćirković, Vidović i Kovačević su nosioci igre i na njih moramo obratiti naročitu pažnju.’’

Meč 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Radničkog 1923 igra se u nedelju 18. jula 2021. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Radnički 1923