Lazarevačka Kolubara u okviru 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba gostiju Dejan Đurđević ističe da je njegov tim pretrpeo velike promene u igračkom kadru, ali da se vidi napredak u igri, zbog čega se nada pozitivnom rezultatu:

’’Veliko je zadovoljstvo i uzbuđenje kod svih u klubu i u gradu što će Kolubara posle 102 godine konačno nastupati u Super ligi Srbije, jedva čekamo da počne prvenstvo. Velika je stvar što smo imali dobre uslove za pripreme koje su bile jako kratke. Velika su promene u igračkom kadru, pa će sigurno trebati vremena koje je u fudbalu jako važan faktor. U okvirima onoga što smo imali mislim da smo napravili dosta toga. U ovo takmičenje treba da uđemo uz mir i sa skromnošću, nemamo mi pravo da budemo prepotentni, već samo da pokažemo svoj kvalitet i ono što znamo. Igrači su se tokom priprema svojski trudili i na pripremnim mečevima se video neki napredak. Kruševljani su ekipa koja je dobro vođena, imali su i oni dosta promena u igračkom kadru i još uvek su u formiranju tima, kao i svi. Idemo tamo bez bele zastave, da se nadigravamo i da pokušamo da prikažemo ono što smo radili na treninzima. Nadamo se pozitivnom rezultatu.’’

Meč 1. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Kolubare igra se u ponedeljak 19. jula 2021. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Kolubara