Najbolji igrač nekompletnog 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Bibars Natho, strelac oba pogotka za ekipu Partizana u pobedi nad ekipom Vojvodine u Novom Sadu.

Odigrano je sedam mečeva nekompletnog 2. kola takmičenja, a publika je ovoga puta mogla da uživa u velikom broju golova. Najveću pažnju privukao je derbi susret u Novom Sadu gde je gostujući Partizan u potpunosti nadigrao i savladao domaću ekipu Vojvodine. Najzaslužniji za to je iskusni izraelski internacionalac Bibars Natcho, strelca oba pogotka na tom susretu. On pokazao izuzetan nivo koncentracije i preciznosti u ključnim trenucima i zaslužio epitet najboljeg igrača ove runde takmičenja u izboru naše redakcije.


FOTO: FK Partizan

Bibars Natcho (33) je rođen u Izraelu, igra na poziciji centralnog veznog igrača, a tpokom karijere je nastupao za Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazan, PAOK, CSKA i Olympiacos. Kapiten je reprezentacije Izraela, a zabeležio je i veliki broj nastupa za mlađe nacionalne selekcije. U Beograd je stigao u avgustu 2019. godine, a ove sezone zabeležio je dva superligaška nastupa za crno-bele i postigao dva pogotka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: