Kragujevački Radnički 1923 u okviru 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba Kragujevčana, Vladimir Radenković, ističe da je prezadovoljan rezultatima i činjenicom da su obradovali svoje navijače, kao i da uz dobru energiju mogu nastaviti pobednički niz:

’’Jako mi je drago što smo pobedom nad ekipom Spartaka uspeli da razgalimo kragujevačku publiku, koja zaista, bez ikakvog preterivanja, živi za ovaj klub. Ta količina strasti sa kojom navijači Radničkog 1923 prate utakmicu, sa kojom doživljavaju svaki njen detalj, to je nešto čime se retko koji klub u Srbiji može pohvaliti. Što se naše igre tiče, mislim da je ekipa ispunila očekivanja. Igrači su bili fokusirani i disciplinovani tokom svih devedeset minuta utakmice i to je na kraju dalo željeni rezultat. Tačno je da mi veliku pažnju posvećujemo analizi protivnika, ali ipak prevashodni akcenat stavljamo na unapređenje naše igre. Ukoliko u predstojeću utakmicu protiv Napretka uđemo sa onoliko strasti i energije kao što je to bio slučaj u prethodna dva kola, mislim da se možemo nadati pozitivnom ishodu i produžetku pobedničkog niza.’’

Meč 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Radničkog 1923 igra se u petak 30. jula 2021. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Radnički 1923