Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvena zvezde.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da su crveno-beli protiv Kairata pokazali u kakvoj su formi, ali i da veruje u osvajanje barem jednog boda: 

’’Očekuje nas izuzetno teška utakmica, vidimo da Crvena zvezda prethodnih nekoliko godina suvereno vlada srpskim fudbalom. Izrasli su u ozbiljnu evropsku ekipu koja ima kontinuitet rezultata. Nešto su usporenije krenuli u novoj sezoni, ali su svu svoju snagu i moć pokazali u meču protiv Kairata i vidimo da se nalaze u odličnoj formi, što nije dobro za nas. Mi smo loše započeli prvenstvo, očekivao sam da ćemo na kontu imati dva ili tri boda više. Ne možemo očekivati protiv ovakvog protivnika da se vadimo, ali ćemo pokušati da se suprotstavimo svim silama i da nadoknadimo bodove iz Kragujevca. Generalno sam optimista u sutrašnjem duelu, jer smo u protekle dve utakmice bili nadomak osvajanja sva tri boda, a na kraju nismo uspeli da dođemo ni do jednog. Verujem u moje momke, u njihov kvalitet, a motiva će biti na pretek. Ako odigramo na našem nivou verujem da možemo da osvojimo minimalno jedan bod.’’

Meč 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde igra se u subotu 31. jula 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK