Lazarevačka Kolubara u okviru 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba gostiju Dejan Đurđević ističe da respektuju protivnika, kao i da su suočeni sa određenim kadrovskim problemima, ali da veruju u osvajanje barem jednog boda:

’’Ekipa TSC-a je vrlo izbalansirana i kvalitetna ekipa, što i njihovi rezultati na startu prvenstva govore, imaju maksimalan broj bodova. Ipak, nama to ne znači mnogo, najnormalnije se spremamo, analiziramo. Uradili smo ono što treba da uradimo između dve utakmice. Imamo određenih problema sa povređenim igračima, malo je rano za to, ali to je sport, to je fudbal. Dešavaju se takve stvari, zato drugi momci koji vredno rade i treniraju čekaju kao zapete puške da zauzmu svoje mesto, da pokažu zašto su ovde. Sve u svemu, siguran sam da će biti kvalitetna utakmica. Poštujemo i cenimo ekipu TSC-a, ali ćemo pokušati da osvojimo neki bod. Jedan koji smo upisali jeste malo, ali mi smo u procesu stvaranja ekipe koji zahteva određeno vreme, siguran sam da će ubrzo doneti rezultate.’’

Meč 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Kolubare igra se u ponedeljak 02. avgusta 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Kolubara