Beogradski Partizan u okviru 6. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde e odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da će osvežiti ekipu rotiranjem igrača, ali da nema mesta kalkulacijama i da respektuje svakog protivnika:

’’Utakmica protiv Kolubare je vrlo važna za nas, da ostanemo konkurenti za prvu poziciju. Napravićemo promene, osvežiti ekipu, dati šansu igračima koje stalno rotiramo. Nemamo mesta kalkulacijama, tako da će igrati najbolji tim u ovom trenutku. Sutra pre podne ćemo doneti odluku ko će igrati. Kolubara je dinamična, fizički dosta snažna ekipa, igraju na nosioca lopte pritisak, imaju brzih igrača po bokovima. Imaju i dosta iskustva, iskusnog trenera koji se bavi detaljima. Mi uvek respektujemo svakog protivnika i spremamo se za svaku utakmicu. I ovu spremno dočekujemo.’’

Meč 6. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Partizana igra se u nedelju 22. avgusta 2021. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Partizan