Najbolji igrač 6. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Srđan Hrstić, dvostruki strelac za Spartak u pobedi nad ekipom Napretka u Subotici.

Završeno je još jedno zanimljivo kolo u kom nije bilo nerešenih rezultata, a jedan od najuzbudlijivijih mečeva odigran je u Subotici gde je domaći Spartak savladao kruševački Napredak rezultatom 3:2. Najveće zasluge za takav epilog ima izuzetno mladi prvotimac ’’golubova’’ Srđan Hrstić koji je pružio izvanrednu partiju i pokazao da je jedan od najtalentovanijih napadača u Super ligi Srbije. Zbog toga nismo imali nikakvu dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Spartak ŽK

Srđan Hrstić (18) je rođen u Somboru, igra na poziciji centralnog napadača, a karijeru je započeo u mlađim kategorijama fudbalskog kluba Kordun iz Kljajićeva. Kasnije je prešao u mlađe kategorije fudbalskog kluba Spartak, u kome je zabeležio i prve nastupe za seniorski tim. Tokom aktuelne sezone nastupao je na četiri susreta, od čega na dva kao starter, uz dva postignuta pogotka. Zabeležio je nekoliko nastupa za mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje (U15, U16, U17).

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: