Milanovački Metalac u okviru 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostiju Žarko Lazetić ističe da očekuje izuzetno teško gostovanje, ali da se nada povoljnom rezultatu:

’’Bolje mi je što igramo dobro i gubimo, nego da igramo loše i gubimo. Onda bismo bili u problemu, i ne bih video izlaz. Ovako, nema stvari koje treba mnogo da popravljamo. Kao što sam rekao i posle Čukaričkog, to malo nam još fali. Neću da kažem da smo zaslužili više, jer to ne mislim, svako dobije ono što zasluži na kraju. E sada, videćemo kako ćemo izaći iz ove situacije, koja nije sjajna, niti onakva kakvu smo zamišljali kad je prvenstvo startovalo. Utakmica sa Pazarom će pokazati koliko smo spremni da uđemo u kolosek dobrih rezultata. A to neće biti lako ako pogledamo raspored koji je pred nama. Sva gostovanja će nam biti jako vruća i teška, posebno u subotu. Nikome nije lako u Pazaru da igra svoju igru. Mi s njima imamo istoriju, mečeve kakvi su bili, i znamo šta nas čeka. Kvalitetna su ekipa, imaju iskusnog trenera, koji je vodio mnogo naših timova, znamo da će igrati agresivno i da to jako dobro rade. Gledali smo sve njihove utakmice, ali je sigurno da će dosta stvari i od nas zavisiti. U skladu s tim smo se i pripremili, da budemo na svom najvišem nivou, da dodamo to malo što nam je nedostajalo u mečevima gde nismo uzimali bodove. Računam na veću odlučnost od samog početka utakmice i nadam se da ćemo doći do povoljnog rezultata.’’

Meč 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Metalca igra se u subotu 28. avgusta 2021. godine, sa početkom u 15:25 časova.

FOTO: FK Metalac