Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević ističe da je Radnik izuzetno kvalitetna ekipa, ali da na osnovu svog kvaliteta i igara imaju pravo da se nadaju osvajanju sva tri boda:

’’Prvo bih želeo da čestitam igračima na partiji u prethodnom kolu, istrpeli su dosta, dali sve od sebe. Što se tiče Radnika iz Surdulice, to je jedna zaista kvalitetna ekipa, to su pokazali u dosadašnjem toku prvenstva. Imaju mnogo kvalitetnih igrača i čeka nas jedno izuzetno teško gostovanje. Međutim, svakako tamo ne idemo sa belom zastavom, imamo svoje kvalitete i sigurno ćemo pokušati da im se suprotstavimo na najbolji mogući način. Prethodne tri ili četiri utakmice daju nam za pravo da se nadamo da ćemo osvojiti sva tri boda i sa takvim ciljem idemo u Surdulicu.’’

Meč 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Spartaka igra se u subotu 28. avgusta 2021. godine, sa početkom u 17:30 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK