Kragujevački Radnički 1923 u okviru 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Vladimir Radenković ističe da je dolazak novog šefa struke Slanobarcima doneo novu energiju i da očekuje da njegov tim spremno odgovori na taj izazov:

’’Generalni utisak je da smo protiv Čukaričkog odigrali ispod svakog nivoa. Proteklih danas smo obavili detaljnu analizu utakmice, imali individualne razgovore sa igračima i mislim da je vreme da stavimo tačku na taj susret i okrenemo se gostovanju u Novom Sadu. Dolazak novog trenera Bajića doneo je jednu novu energiju ekipi Proletera, što se videlo i na utakmici u Nišu. Sigurno da će njegov trenerski pečat u potpunosti doći do izražaja upravo u predstojećoj utakmici protiv nas. Nadam se da će moja ekipa spremno odgovoriti nastupajućem izazovu i da će momci odigrati u skladu sa reputacijom kluba čiji dres nose.’’

Meč 7. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Radničkog 1923 igra se u ponedeljak 30. avgusta 2021. godine, sa početkom u 17:55 časova.

FOTO: FK Radnički 1923