Derbi meč 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Subotici gde Spartak Ždrepčeva krv dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Biće to komšijski derbi Bačke i prilika da publika uživo isprati duel dva veoma kvalitetna tima koja su dobro započela aktuelnu sezonu.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da je ekipa sve stabilnija i kvalitetnija, da očekuje dobru igru i pobedu:

’’Zadovoljan sam igrom i trenutnim plasmanom.  Ekipa se  stabilizovala, igramo kvalitetno i dobro.  Malo smo kasnili sa dovođenjem igrača, a od povrede se oporavio i Mile Savković.  Stigli su Nemanja Mihajlović i Andrej Bogičević, a kada se oni spreme bićemo jači. Dočekujemo ekipu TSC-a, biće to pravi praznik fudbala, okršaj koji će privući dosta gledalaca. Topolčani igraju  napadački fudbal, u samom su vrhu tabele,  biće to sigurno teška utakmica i pravi izazov za sve nas. Ne plašimo se, ukoliko odigramo približno kao u Surdulici siguran sam da ćemo osvojiti nove bodove.’’

Šef stručnog štaba gostiju Mladen Krstajić ističe da očekuje lepu i kvalitetnu utakmicu, kao i nove bodove:

’’Dobro smo iskoristili pauzu. Očekuje nas neugodno gostovanje u Subotici. Spartak sa Buačem igra veoma atraktivan fudbal, na gol više, kao i mi. Biće to sigurno lepa utakmica. Subotičani imaju  nekoliko sjajnih individualaca kao što su Srećković i Tufegdžić koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Za nas je najvažnije da nastavimo kontinuitet osvajanja bodova. Idemo u Suboticu da se nadigravamo i ne krijemo da želimo pobedu, koja bi nas učvrstila u vrhu.’’  

Derbi susret 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i TSC-a igra se u petak 10. septembra 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: TSC