Kragujevački Radnički 1923 u okviru 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Radenković ističe da kod igrača postoji psihološki pritisak, strah od poraza, a da je za dobar rezultat neophodno da u meč uđu sa više samopouzdanja i hrabrosti:

’’Čini mi se da uprkos napretku u igri postoji ta neka psihološka barijera kod samih igrača koja ih sprečava da na pravi način uđu u utakmicu. Tu pre svega mislim na strah od poraza koji je bio i više nego očigledan na nekim prethodnim utakmicama. To je nešto što moramo da eliminišemo u narednom periodu, počev od predstojeće utakmice sa Partizanom. Jasno nam je kakav nas protivnik očekuje, ali ukoliko u utakmicu uđemo hrabro i sa mnogo više samopouzdanja u odnosu na neke prethodne mečeve, možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Sigurno da su Natho i Rikardo Gomeš igrači koji donose određenu prevagu na terenu, Rikardo svojom snalažljivošću u šesnaestercu, a Natho sjajnim završnim pasovima. Zbog toga ćemo svakako obratiti pažnju na njih, ali i na sve ostale igrače Partizana koji svojim kvalitetom ne zaostaju puno za njima dvojicom.’’

Meč 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Partizana igra se u subotu 11. septembra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923