Milanovački Metalac u okviru 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić je sa puno respekta govorio o protivniku, ali i istakao da od svojih igrača očekuje da pokažu svoj kvalitet:

’’Neodigravanje utakmice sa Partizanom nam nije prijalo, ali izvukli smo iz toga neke pouke. Tako smo ovu pauzu zbog obaveza reprezentacije iskoristili za podizanje nivoa rada u svim aspektima igre, fizičkom, taktičkom i psihološkom. Vojvodina ima dobar tim, ima mog kolegu, mladog trenera Slavoljuba Đorđevića, kod koga se jasno vidi šta pokušava da uradi, ono po čemu je prepoznatljiv, što je uspešno radio u Radniku i zbog čega je, u krajnjoj liniji, i došao u Novi Sad. Vidi se da ekipa igra onako kako on želi, mnogo su nezgodni napred, opasni izuzetno u tim ofanzivnim tranzicijama i na prekidu. Zna se šta je Vojvodina, jedan od naša tri najveća kluba, nismo u poziciji da obećavamo previše, jedino što možemo je da najavimo dobru borbu. Verujem da će tako i biti, jer su naši momci svesni situacije. Oni vole takve utakmice, sa dobrim protivnikom, na dobrom stadionu, u pravoj prilici da pokažu svoje kvalitete, mladost i talenat, pa da vidimo za šta će nam to u ovom trenutku biti dovoljno.’’

Meč 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Metalca igra se u subotu 11. septembra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Metalac