Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Kenan Kolašinac ističe da su Kragujevčani rival po meri za ostvarenje pozitivnog rezultata:

’’Kragujevčanima mnogi nisu predviđali trenutni bodovni saldo, pa su iznenađeni njihovim skorom na početku sezone. Iskusan su tim sa dobrim pojedincima, koji ne praštaju greške. Pokušali smo da na poslednjim treninzima ispravimo slabosti iz prethodnog meča sa Nišlijama. Rival je po meri i probaćemo da ostvarimo dobar rezultat. Vežbali smo taj defanzivni blok i preuzimanje. Imamo tu dobre i iskusne igrače, koji su uspešno obavili posao i protiv jakih individualaca iz niškog Radničkog. Pravo nastupa stekao je naš iskusni štoper Vladimir Bubanja. Prvotimci Danko Kiković, Mirza Delimeđac i Dejan Parađina su ozdravili i počeli da treniraju, ali neće biti u kombinaciji za predstojeći duel.’’

Meč 10. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Novog Pazara igra se u sredu 22. septembra 2021. godine, sa početkom u 15:30 časova.

FOTO: FK Novi Pazar