Lazarevačka Kolubara u okviru 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe da je i u porazima bilo dosta dobrih stvari, ali da je za osvajanje bodova neophodno popraviti realizaciju:

’’Ono što mi sada želimo jesu tri boda protiv Radničkog, a za nas je svaka nova utakmica najvažnija. Ako ima nešto dobro u obe utakmice koje smo izgubili, onda je to da nismo bili inferiorni. Međutim, nema golova, nema ni bodova. Da biste pobedili morate da date gol, pa se nadam da će to u predstojećoj utakmici biti puno drugačije. Imamo određenih kadrovskih problema, ali na raspolaganju su nam igrači koji su vredno radili i strpljivo čekali svoju šansu, koju će sada dobiti. Nije lako ni nama ni Radničkom, za sada smo ispred njih, ali ništa to ne znači, sve je to u dva-tri boda. Očekujem od mojih igrača da pruže kvalitetnu partiju i da upišemo bodove na domaćem terenu.’’

Meč 11. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Radničkog iz Niša igra se u subotu 25. septembra 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Kolubara