Kragujevački Radnički 1923 u okviru 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Radenković ističe da će to biti duel dve ekipe podjednakog kvaliteta i da će nijanse odlučivati:

’’Znali smo da nas očekuje izuzetno teško gostovanje vrlo motivisanoj i kvalitetnoj ekipi Metalca, koja je uz sve to bila i znatno odmornija od nas. Neko moje opredeljenje bilo je da igramo u niskom bloku i da kroz dobro organizovanu defanzivu držimo utakmicu pod kontrolom. Mislim da smo to jako dobro radili punih sedamdeset minuta, a onda smo nesrećno primili taj drugi gol, nakon koga smo bili prinuđeni da se otvorimo i zaigramo sa mnogo više rizika. Desilo se to što se desilo u zadnja dva minuta, primili smo još dva gola, ali zaista nemam nameru da igračima to stavljam na teret. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim našim navijačima, koji su bili smešteni na tribini prekoputa naše klupe. Oni su podrškom igračima u najtežim trenucima utakmice još jednom demonstrirali svoju bezrezervnu ljubav i privrženost klubu i ta zajednička sinergija između igrača i navijača je nešto što Radnički čini velikim klubom. Sigurno da bi nam pobeda u susretu sa Kolubarom, pored očekivanog napretka na tabeli, donela i određenu sigurnost i samopouzdanje za nastavak prvenstvene trke. Dobro smo analizirali igru Kolubare, znamo gde leže njihove vrline i mane, i mislim da su igrači apsolutno spremni za sutrašnju utakmicu. Biće to, po meni, sudar ekipa podjednakog kvaliteta, u kome će nijanse prevagnuti na jednu ili drugu stranu.’’

Meč 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Kolubare igra se u petak 01. oktobra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923