Surdulički Radnik u okviru 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Đorđević ističe da je učinak na domaćem terenu slab i da stvara opterećenje kod igrača, ali da je situacija u ekipi sve bolja i da je optimista:

’’Očekujemo da potvrdimo neki nivo forme koji je u blagom usponu, da potvrdimo nivo kvaliteta kojeg posedujemo. Kako će to da bude rezultatski ne znamo, vrlo je neizvesno. Proleter je uvek neugodan protivnik i  poslednjih nekoliko utakmica je u napretku što se tiče bodovnog salda. Radnik u dosadašnjem toku prvenstva nema pobedu na svom terenu i to jedna vrsta i opterećenja, ali i jedna vrsta obaveze da damo sve od sebe da probamo da prekinemo taj neprijatan niz. Imali smo u prethodnom kolu osvojen bod na teškom gostovanju. Rekao sam svojim momcima, a i sada kažem, da smo mali ako se zadovoljimo tim bodom, a veliki smo samo ako damo sve od sebe da sutra osvojimo nova tri i sa tim bodovima krenemo ka mirnijem delu tabele. Neke bolesti i virus su dosta ugrozili naš normalni rad. Izlazi se polako iz povreda i mislim da se iz dana u dan situacija sve više popravlja. Posle ove utakmice će nam uslediti pauza koja će nam dobro doći da se konsolidujemo i odradimo dosta kvalitetnih treninga. Biće tu i vremena da se momci koji su poslednji došli najbolje uklope, ali verujem da će i biti vremena da sveukupno sredimo i zdravstveni bilten.’’

Meč 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Proletera igra se u subotu 02. oktobra 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnik