Novosadski Proleter u okviru 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dušan Bajić ističe da rad sa ekipom polako donosi rezultate, ali da očekuje teško gostovanje, jer protivnik teško prima i daje golove:

’’Vidi se bolja igra i očigledno je da ovaj rad daje obrise i vodilja je za dalje. S druge strane dopunili smo selekciju sa Tanasinom, Konom, Evandrom i Lambulićem. Problem je što pojačanja, izuzev Lambulića, nisu u takmičarskom ritmu, jer nisu igrali još od juna, odnosno od kraja prethodne sezone. Uveren sa da će svojim iskustvom i kvalitetom doprineti da igramo zrelije. Na tabeli deli nas jedan bod, mada domaćin ima dve utakmice manje. Najmanje su dali i primili golova u ligi, radi se o čvrstoj ekipi. Kolega Đorđević je dve nedelje sa ekipom i uspeo je da implementira svoj način rada. Igraju napadački, visoko, agresivno.’’

Meč 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Proletera igra se u subotu 02. oktobra 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Proleter