Beogradska Crvena zvezda u okviru 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Gornjeg Milanovca, ekipu Metalca.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da je zadovoljan igrom u duelu sa Ludogorecom, ali da i pred duel sa Metalcem ima velike kadrovske probleme koje treba prevazići:

’’Sve ja bazirano na uzajamnom poverenju, jer ako igrači nemaju poverenja u stručni štab i trenera i da ispune ono što im mi kažemo, tako da je sve to rezultat međusobnog poverenja. Sve što smo radili u Razgradu je ispalo dobro, a nekada to i ne bude tako. Pobeda ide na dušu momcima, koji su odradili sve kako treba. Velika pobeda, velika tri boda i korak ka ostvarenju sna, a to je prolaz dalje. Žao mi je što i narednu utakmicu sa Metalcem igramo bez četiri lidera, želim im da ozdrave što pre i da se vrate u tim. Ovu pauzu oko kvalifikacija treba da iskoristimo na najbolji način. Ne znam ko će igrati, jer imamo malih problema koji su bili prisutni i pred Ludogorec. Stanić je dobio udarac u Bugarkoj od koga mu je noga odmah utrnula. Žao mi je zbog njega, jer je ušao u ritam. Nije mogao da hoda kad smo sleteli u Beograd. Ali, ipak je to samo udarac, nije ništa ozbiljnije i moraće da stisne zube. Što se tiče kvalifikacija, ne znam kakav je protokol. Ako si imao koronu i nisi igrao za klub ne verujem da će moći da igraju. Mi uvek imamo stav da puštamo igrače u reprezentaciju, ali je zdravlje najvažnije. To će naša medicinska služba u kontaktu sa savezima da dogovori, ali je zdravlje najbitnije.’’

Meč 12. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Metalca igra se u nedelju 03. oktobra 2021. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda