Ekipa TSC-a iz Bake Topole u okviru 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba gostiju Mirko Jovanović ističe da očekuje zahtevnu utakmicu, kao i maksimalno zalaganje svojih igrača:

’’I ovaj meč će, kao i svaki drugi, biti težak i zahtevan. Mesto koje Voždovac zauzima na tabeli potvrđuje njihov kvalitet. Naravno, ja sam optimista, pogotovu posle utakmice u Kupu Srbije protiv Zlatibora koju smo više nego zadovoljavajuće odigrali. Mi uvek idemo na pobedu i ništa drugo nas ne zanima, a za to je potrebno da damo sto odsto naših resursa. Od igrača očekujem da maksimalno angažovano i motivisano izađu na teren i da od prvog minuta daju sve od sebe. Samo sa takvim igrama i angažovanjem će do izražaja doći kvalitet naših igrača koji je nesporan, i samo tako ćemo dokazati da zaslužujemo to što smo u vrhu tabele.’’    

Meč 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i TSC-a igra se u nedelju 31. oktobra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK TSC